Marco Buis van Onrecht TV werd tijdens de rellen op de Coolsingel in Rotterdam waarschijnlijk geraakt door een politiekogel en werd meteen in het ziekenhuis geopereerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Buis van Onrecht TV werd tijdens de rellen op de Coolsingel in Rotterdam waarschijnlijk geraakt door een politiekogel en werd meteen in het ziekenhuis geopereerd. © Youtube

Marco (50) werd neergeschoten tijdens rellen in Rotterdam: “Gericht schieten? Dat is niet normaal”

De Nederlandse coronademonstrant Marco Buis (50) is een van de vijf mensen die de rellen in Rotterdam heeft moeten bekopen met een schotwond. Hij laat weten dat het beter met hem gaat. Ook Buis was verrast door de gewelddadigheden van de demonstranten afgelopen vrijdag. “Dit ging veel te ver.”

36 reacties

 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  1 jaar geleden
  Dit was niet meer demonstreren maar opstand en oproer en dan mag de politie wapens gebruiken maar blijkbaar weten meesten het niet.
 • Ad Zoontjens

  1 jaar geleden
  Hij kan al weer aardig uit zijn woorden komen! Tijd dus om het allemaal aan de onderzoeksrechter uit te leggen. Die kogel mag hooguit een geringe korting op z'n gevangenisstraf opleveren.
 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  Als je daar niet was, was er niets gebeurd. Politie doet ook maar het werk omdat dit niemand wil doen. Maar zij zijn er dan ook niet om hen te laten afslaan. Waardeer toch eens iedereen zijn werk.
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Eerst gaan ze alles vernielen en de politie aanvallen en als ze dan gewond raken spelen ze het slachtoffer de politie moest altijd de toestemming hebben om bij zulke zware rellen waarbij ze bedreigd worden hun wapen te gebruiken wie zich gedraagt zal nooit gewelddadig door de politie behandeld worden
 • Jozef Vermeulen

  1 jaar geleden
  Veel van de conmmentatoren hier willen in een politiestaat wonen, tot ze een boete krijgen om te hard te rijden.