ANP
Volledig scherm
© ANP

“Mannen stonden klaar om Peter R. de Vries te filmen na aanslag”

De Nederlandse politie houdt er sterk rekening mee dat in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam twee mannen klaar stonden om het lichaam van Peter R. de Vries te filmen nadat hij was neergeschoten. Dat zeggen goed ingevoerde bronnen rondom het onderzoek tegen onze collega's van het Algemeen Dagblad (AD).

2 reacties

 • Eric Roeloffzen

  2 maanden geleden
  Haal gewoon alle mensen van de straat die volstaan met tattoos, dan leven we weer in een normale samenleving.
 • sonja dierckx

  2 maanden geleden
  Iemand die zo iets doe is het grootste uitschot wat er is en dan hoor je niet thuis in een vrij land dit is verschrikkelijk voor de nabestaanden van de vries hoop dat ze allemaal hun gepaste straf krijgen
 1. Chinees vastgoedbedrijf met 260 miljard euro schuld in financiële problemen: vrees voor domino-effect
  Economie

  Chinees vastgoedbe­drijf met 260 miljard euro schuld in financiële problemen: vrees voor domino-ef­fect

  De wankelende Chinese vastgoedontwikkelaar Evergrande betaalt schuldeisers terug met vastgoed. Het bedrijf meldt op de Chinese app WeChat dat investeerders nu kunnen kiezen voor afgeprijsd onroerend goed in plaats van geld, meldt persagentschap Bloomberg. Het zou gaan om appartementen, kantoren, winkelruimte of parkeergarages. Daarop zou Evergrande kortingen geven tot wel 50 procent. Evergrande verkeert al geruime tijd in grote financiële problemen.
 2. Vriendin van Peter R. de Vries spreekt voor het eerst over ‘mijn grote liefde’: “Toen ik Peter belde en hij niet opnam, wist ik: foute boel”
  PREMIUM

  Vriendin van Peter R. de Vries spreekt voor het eerst over ‘mijn grote liefde’: “Toen ik Peter belde en hij niet opnam, wist ik: foute boel”

  "Ik heb spijt dat ik 'ons' geheim heb gehouden." Peter R. de Vries, de vermoorde Nederlandse misdaadverslag-gever die gisteren in Amsterdam werd gecremeerd, had een vriendin van wie haast niemand het bestaan afwist. Toen hij neergeschoten werd, stond zij te wachten bij een huis dat ze samen wilden kopen. In 'De Volkskrant' spreekt ze voor het eerst over hun grote liefde.
 3. Besloten afscheid van Peter R. de Vries: “Het was een perfecte dienst”

  Besloten afscheid van Peter R. de Vries: “Het was een perfecte dienst”

  Daags na de publieke plechtigheid is vandaag in het Amsterdamse theater Carré besloten afscheid genomen van de vermoorde misdaadjournalist Peter R. de Vries. Aanwezigen spreken van een “ingetogen” en “stil makende” dienst. Er waren bijna vijfhonderd genodigden aanwezig, met naast familieleden ook veel vrienden en collega's uit het televisievak en mensen die hij jarenlang heeft bijgestaan als verslaggever.