REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Manifestanten steken Iraans consulaat in Irak in brand

Honderden manifestanten hebben vandaag het Iraanse consulaat in de Iraakse stad Basra bestormd en in brand gestoken. Ook maakten de betogers schreeuwend duidelijk zich te keren tegen de Iraanse invloed op de politieke partijen in hun land. De Iraanse regering veroordeelt de aanval.

3 reacties

 • Paul De Mol

  3 jaar geleden
  Een actie uit het CIA draaiboek.
 • Ronny Biesen

  3 jaar geleden
  Heeft geen zin om dat te begrijpen.
 • Mark Deckers

  3 jaar geleden
  "Inwoners protesteren tegen (...) de slechte staat van de infrastructuur." En vervolgens steken ze een stuk van de infrastructuur zelf in brand. Tja... dat gaat ze geen stap verder brengen.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.