Schrijfster Alice Sebold.
Volledig scherm
Schrijfster Alice Sebold. © AP

Man zit 16 jaar onterecht vast voor verkrachting, schrijfster biedt excuses aan

Een Amerikaanse schrijfster heeft haar excuses aangeboden voor de rol die ze speelde in de onterechte veroordeling van Anthony Broadwater (61). De Amerikaan vloog zestien jaar in de cel omdat hij haar verkracht zou hebben. Daar bleek echter niets van te kloppen. Toen hij haar verontschuldiging onder ogen kreeg, barstte hij in tranen uit.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.