Man verliest been tijdens raften, duikers vinden zijn prothese terug

Ondanks zijn beperking is John Hovis een sportieve man en bedwingt hij al eens een wilde rivier tijdens het raften. Zijn laatste tocht verloopt echter niet zoals hij had verwacht en hij verliest zijn beenprothese. Duikers Matt Spruitenburg en Karl Bly vinden het been van John terug en zorgen voor een emotioneel weerzien. “Een beenprothese is eigenlijk waardeloos voor iedereen maar zo waardevol voor de eigenaar.”

 1. Frans-Marokkaanse ingenieur beweert laatste twee codes Zodiac Killer te hebben gekraakt, eerder hielp Belg er ook al één ontcijferen

  Frans-Marokkaan­se ingenieur beweert laatste twee codes Zodiac Killer te hebben gekraakt, eerder hielp Belg er ook al één ontcijfe­ren

  Fayçal Ziraoui zorgt online voor ophef met zijn bewering dat hij de twee overgebleven codes van de zogenaamde Zodiac Killer uit Californië heeft ontcijferd. De moordenaar terroriseerde eind jaren zestig de San Francisco Bay Area. Hij werd nooit geïdentificeerd. De 38-jarige Frans-Marokkaanse consultant Ziraoui uit Argenteuil zegt dat hij nu een code kon kraken die de identiteit van de vermoedelijke seriemoordenaar wél prijsgeeft.
 2. ‘Omar m’ a tuer’: tuinman wil dertig jaar na geruchtmakende moord herziening proces
  FRANKRIJK
  1

  ‘Omar m’ a tuer’: tuinman wil dertig jaar na geruchtma­ken­de moord herziening proces

  Dertig jaar na de moord die Frankrijk begin jaren negentig in de ban hield, heeft de veroordeelde Omar Raddad zijn hoop gevestigd op de nieuwste DNA-analyses om een herziening van zijn proces te verkrijgen. De rijke weduwe Ghislaine Marchal (65) werd op 24 juni 1991 in haar villa nabij Cannes vermoord gevonden. Ze bleek een dag eerder om het leven gebracht. Op de muur naast het lichaam stond in haar eigen bloed de tekst ‘Omar m’ a tuer’ (sic).