ANP
Volledig scherm
© ANP

Man uit Breda overleden na val uit bestelbus, vriendin aangehouden

Een 31-jarige man uit Breda is zaterdagavond op de Bredaseweg bij het Brabantse Rijsbergen in Nederland vanuit een rijdende bestelbus op de weg terechtgekomen. Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldt de Nederlandse politie.

 1. Eigenaars Londense luxeflats winnen privacyzaak voor hoogste gerechtshof: “Honderdduizenden bezoekers van Tate Modern kijken binnen bij ons”

  Eigenaars Londense luxeflats winnen privacy­zaak voor hoogste gerechts­hof: “Honderd­dui­zen­den bezoekers van Tate Modern kijken binnen bij ons”

  De eigenaars van vier luxeflats in Londen - waar je al snel meer dan 2 miljoen euro voor moet neertellen - voelen zich bespied door de “honderdduizenden” museumbezoekers op het uitkijkplatform van het beroemde Tate Modern. Het Britse opperste gerechtshof geeft ze nu in beroep gelijk en verwijst de zaak terug naar het Hooggerechtshof.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.