WPLG
Volledig scherm
© WPLG

Man sterft in vuurzee na crash met Tesla, uren later vliegt de auto nog eens drie keer in brand

Een Amerikaan is zondagmiddag in Florida omgekomen nadat zijn Tesla vuur vatte na een ongeval. Lang nadat de bestuurder het leven liet in het tragische ongeluk, bleef de brandweer werk hebben met de elektrische wagen. De batterij van het verbrande Model S vloog uren later liefst drie keer opnieuw in brand in een sleepdepot.

28 reacties

 • Rik Kleinmond

  3 jaar geleden
  blussen met zand, nooit met water en ook schuim wat de brandweer gebruikt is niet voldoende.
 • Hendrik Patyn

  3 jaar geleden
  Hoe meer elektrische wagens op de baan, hoe meer de grote nadelen gaan duidelijk worden, het is een hype die vlug zal kalmeren.
 • bernard deplacie

  3 jaar geleden
  Benzine is veel explosiever... een kind weet dat. Wordt nu over elk ongeval bericht waar wagen brandt of enkel tesla?
 • Geert Landsman

  3 jaar geleden
  Lirhium batterijen zijn bommen! Is als heel lang bekend en geen enkele regering of groene wil er van weten want past niet in hun verhaal.
 • leo Mariën

  3 jaar geleden
  Matt Casters, spijtige berichtgeving? In crash tests komt Tesla er als beste uit maar dit is een fundamenteel elektrisch probleem. De accu's bevatten een hoop chemie en staan onder spanning. In Nederland willen ze de dompel technologie toepassen na een accu brand (72u in een waterbak). Een accu brand kan als een veenbrand sluimeren en opeens weer uitbarsten. Elektrocutie + giftige dampen.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).