Man sterft door metalen bal op ‘Highland Games’: geraakt in tuin naast terrein

In Nederland is tijdens een evenement met traditionele clanspelen uit de Schotse hooglanden een dode gevallen. Een 65-jarige man werd geraakt door een metalen bal. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

5 reacties

 • Wesley Kenis

  2 maanden geleden
  Dus het enige waar de organisatie nu mee bezig is, is zichzelf indekken door het op de "vergunning" te steken...ga dat eens aan de nabestaande vertrekken, dat hun grootvade4 gestorven is omdat "hij geen toestemming had om te sterven"..benieuwd of die ook zo kunnen lachen als de advocaten..schandalig.
 • Hans Torbeyns

  2 maanden geleden
  De kans zou -0- zijn indien zoiets midden een open terrein doorgaan
 • Andy Van de velde

  2 maanden geleden
  Wat is de kans dat je zoiets meemaakt?
 • Christophe Moser

  2 maanden geleden
  Zal een troost zijn voor die man dat ze een vergunning hadden.
 • Eddy DeGoei

  2 maanden geleden
  Een stommere manier om aan je eind te komen is er niet. RIP.
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.