Getty, Orange County DA
Volledig scherm
© Getty, Orange County DA

Man riskeert levenslang omdat hij kersverse echtgenote waterboardde

BuitenlandEen Amerikaanse man riskeert een levenslange celstraf voor het folteren van zijn echtgenote. Richard David Schlosser (36) wordt ervan beschuldigd dat hij zijn kersverse vrouw (65) zes uur lang vasthield in hun flat in Newport Beach, Californië en haar onderwierp aan waterboarding.

6 reacties

 • Eddy van Dorst

  4 jaar geleden
  Hier zou hij een pamper krijgen.
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  4 jaar geleden
  Da's wel héééééééééééééél dom. Iedereen weet toch dat het verboden is een kersverse echtgenote te waterboarden.
 • Alex Wellens

  4 jaar geleden
  Als dat al niet meer mag? Dan moeten veel militairen, agenten enz in de US levenslang krijgen....
 • Cabrioduikboot

  4 jaar geleden
  Luke,omdat die militairen vermoedelijke terroristen aan het het ondervragen waren en dan is dat in mijn ogen wel gerechtvaardigd. En dat is toch wel een verschil.
 • Cabrioduikboot

  4 jaar geleden
  Mooi voorbeeld van gerechtigheid.
 1. Miah (11) deed alsof ze dood was om schietpartij in Texas te overleven: “Ze smeerde zich in met bloed van vriendinnetje”
  Play

  Miah (11) deed alsof ze dood was om schietpar­tij in Texas te overleven: “Ze smeerde zich in met bloed van vriendinne­tje”

  Drie dagen na de schietpartij in een basisschool in de Amerikaanse stad Uvalde duiken er steeds meer getuigenissen op van overlevenden. De 11-jarige Miah Cerrillo is een van de kinderen die wist te ontsnappen aan het bloedbad. Ze deed dat door het bloed van haar vriendin over zich uit te smeren en zich zo dood te wanen. “Ze is in overlevingsmodus gegaan”, zo vertelt de tante van Miah aan NBC News.