AFP
Volledig scherm
© AFP

Man rijdt met bestelbus in op vol terras in Duitse Münster. Dit zijn alle feiten

BuitenlandBij een aanslag met een bestelbus in het Duitse Münster zijn drie doden en dertig gewonden gevallen. Zes slachtoffers verkeren nog in levensgevaar. De bestelbus reed rond half vier gisterenmiddag in op een vol terras van het beroemde restaurant Grosser Kiepenkerl. De dader beroofde zichzelf na zijn daad van het leven met een vuurwapen. Dat meldt de politie.

107 reacties

 • Steve Van der Vekens

  5 jaar geleden
  Misschien moeten Guido Bervoets en Chantal Prez met hun desinformatie samen maar eens trouwen? Zou een mooi stel zijn, beetje zoals die pestburen die nu in de psychiatrie zitten.
 • jan theys

  5 jaar geleden
  Fout van merkel .Ze laat alles toe verkrachtingen en terrorisme . Gaat jammer genoeg van erger naar erger . Als je het leest op laatste nieuws heb je in België 160 verkrachtingen per dag dus op jaarbasis is dat heel . jammer genoeg wordt het niet ingezien van onze ministers . ië . ridme .
 • Raoul Hoylaerts

  5 jaar geleden
  hopelijk gebeurt zoiets niet meer,maar dat hopen we allang.en bij het eerstvolgend incident gaan ze weer eens beginnen zagen over het oude regime van 80 jaar geleden.om de aandacht van de hedendaagse realiteit af te leiden.zeker is wel,in die tijd liep je als rechtgeaarde burger geen risico op een terrasje,of waar dan ook.er was correctheid en controle.zotten en criminelen zaten vast.
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Jambon laat weten dat er "op dit ogenblik geen linken met België zijn": dacht iemand dat dan? Gaat hij bij elke moord of aanslag in het buitenland in het vervolg laten weten dat er geen linken met België zijn?
 • Chris Goossens

  5 jaar geleden
  Sinds wanneer wordt een geneutraliseerde AK-47 plots weer een 'wapen'??
 1. Kerstmarkt in Düsseldorf vanmiddag ontruimd na “dreiging van buitenaf”, politie massaal aanwezig
  Duitsland

  Kerstmarkt in Düsseldorf vanmiddag ontruimd na “dreiging van buitenaf”, politie massaal aanwezig

  In Düsseldorf, in het westen van Duitsland, heeft de politie vanmiddag de kerstmarkt in het centrum van de stad ontruimd na een mogelijke dreiging. Alle aanwezigen moesten de markt omstreeks 15:00 uur verlaten en verschillende straten werden afgezet. Zwaarbewapende politieagenten waren in groten getale ter plaatse, vertelt een getuige aan onze redactie. Rond 18:00 uur werden de wegversperringen opgeheven, maar de kerstmarkt zal nog de hele avond gesloten blijven, meldt de ‘Rheinische Post’.