Twitter/Globoesportecom
Volledig scherm
© Twitter/Globoesportecom

Man probeert WK-reporter te kussen tijdens live-uitzending, maar dat laat zij niet gebeuren

Een uitbundige supporter in Rusland zal zijn aanvaring met een vrouwelijke reporter niet snel vergeten. De man wilde de vrouw kussen tijdens een verslaggeving, maar kreeg in de plaats daarvan een flinke uitbrander. Het hele gebeuren werd vastgelegd door de camera.

9 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Ze heeft braaf gezegd hetgeen voorgekauwd werd door een of andere psychologe. Geef hem een dreun en je maakt verstaanbaar dat hij het niet moet doen.
 • Willem van Gullik

  4 jaar geleden
  Zo trots slachtoffer te zijn... Voor de camera nog wel... Die vent moet dat niet doen, maar dit is ook het einde van de wereld niet...
 • Gregory Denorme

  4 jaar geleden
  En plets op zijne kop was beter geweest, zonder toestemming blijf je met handen en voeten van de vrouwen af, PUNT!!!!
 • Erik d'Hoine

  4 jaar geleden
  @Marlies, zou je aanvaarden onbekenden kussen onverwacht op je wang ? Dat is no do ! De mannen denken niet erg. Maar het kan als ongeweste intiemen . Zonder toelating dus... ik zou hetzelf doen als die vrouw.
 • Katrien Dewit

  4 jaar geleden
  Goed gedaan! Vieze gast!
 1. #MeToo Goeroe: het relaas van een Nederlandse vrouw die seksueel misbruikt werd door haar boeddhistische leraar

  #MeToo Goeroe: het relaas van een Nederland­se vrouw die seksueel misbruikt werd door haar boeddhisti­sche leraar

  Een vredelievende leer, dat is het beeld wat veel mensen in het westen van het boeddhisme hebben. Maar vrij van schandalen is die leer niet: de afgelopen jaren werd bekend dat kwetsbare westerse vrouwen binnen verschillende boeddhistische centra seksueel misbruikt zijn. In Nederland heeft nu voor het eerst een door haar goeroe seksueel misbruikte vrouw in het programma Radio Reporter haar verhaal gedaan.
 2. Russisch oliedepot in brand na “Oekraïense drone-aanval”
  Play

  Russisch oliedepot in brand na “Oekraïense dro­ne-aan­val”

  In de Russische regio Brjansk, op 150 kilometer van de grens met Oekraïne, staat een oliedepot in brand. Dat zegt de lokale gouverneur. “Voorraden met olieproducten staan in brand in de wijk Soerazjski”, verklaarde Aleksandr Bogomaz op sociale media. “Teams van de brandweer en hulpverleners zijn ter plaatse.” Volgens Russische media zou het mogelijk om een Oekraïense drone-aanval gaan, maar die informatie is niet geverifieerd.