Twitter/Globoesportecom
Volledig scherm
© Twitter/Globoesportecom

Man probeert WK-reporter te kussen tijdens live-uitzending, maar dat laat zij niet gebeuren

Een uitbundige supporter in Rusland zal zijn aanvaring met een vrouwelijke reporter niet snel vergeten. De man wilde de vrouw kussen tijdens een verslaggeving, maar kreeg in de plaats daarvan een flinke uitbrander. Het hele gebeuren werd vastgelegd door de camera.

9 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Ze heeft braaf gezegd hetgeen voorgekauwd werd door een of andere psychologe. Geef hem een dreun en je maakt verstaanbaar dat hij het niet moet doen.
 • Willem van Gullik

  4 jaar geleden
  Zo trots slachtoffer te zijn... Voor de camera nog wel... Die vent moet dat niet doen, maar dit is ook het einde van de wereld niet...
 • Gregory Denorme

  4 jaar geleden
  En plets op zijne kop was beter geweest, zonder toestemming blijf je met handen en voeten van de vrouwen af, PUNT!!!!
 • Erik d'Hoine

  4 jaar geleden
  @Marlies, zou je aanvaarden onbekenden kussen onverwacht op je wang ? Dat is no do ! De mannen denken niet erg. Maar het kan als ongeweste intiemen . Zonder toelating dus... ik zou hetzelf doen als die vrouw.
 • Katrien Dewit

  4 jaar geleden
  Goed gedaan! Vieze gast!
 1. #MeToo Goeroe: het relaas van een Nederlandse vrouw die seksueel misbruikt werd door haar boeddhistische leraar

  #MeToo Goeroe: het relaas van een Nederland­se vrouw die seksueel misbruikt werd door haar boeddhisti­sche leraar

  Een vredelievende leer, dat is het beeld wat veel mensen in het westen van het boeddhisme hebben. Maar vrij van schandalen is die leer niet: de afgelopen jaren werd bekend dat kwetsbare westerse vrouwen binnen verschillende boeddhistische centra seksueel misbruikt zijn. In Nederland heeft nu voor het eerst een door haar goeroe seksueel misbruikte vrouw in het programma Radio Reporter haar verhaal gedaan.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 3. Helft van vrouwen in cultuur- en mediasector ervaarde afgelopen jaar grensoverschrijdend gedrag
  Showbizz

  Helft van vrouwen in cultuur- en mediasec­tor ervaarde afgelopen jaar grensover­schrij­dend gedrag

  De helft van de vrouwen in de cultuur- en mediasector heeft het voorbije jaar grensoverschrijdend gedrag ervaren. In de meeste gevallen gaat het om ongepaste seksuele of seksistische opmerkingen, maar in de culturele sector geeft een kwart van de vrouwen ook aan dat ze het voorbije jaar te maken kregen met ongewenste fysieke toenaderingen. In de mediasector is dat één vrouw op de vijf. Vlaams minister van Cultuur en Media Sven Gatz (Open Vld) is geschrokken door de resultaten en komt met een actieplan.