AP/ShutterStock
Volledig scherm
© AP/ShutterStock

Man probeert onder levenslange celstraf uit te komen met argument dat hij tijdens reanimatie even dood was

BuitenlandEen Amerikaan die tot levenslang werd veroordeeld voor moord, heeft op een originele manier geprobeerd om vrij te komen. Benjamin Schreiber (66) voerde aan dat hij tijdens een reanimatie in de cel even feitelijk dood was en daardoor zijn levenslange straf heeft uitgezeten.

0 reacties

 1. “Wij worden hard aangepakt, terwijl hij in mijn huis toont hoe hij mijn dochter vermoordde”
  PREMIUM

  “Wij worden hard aangepakt, terwijl hij in mijn huis toont hoe hij mijn dochter vermoordde”

  Ridouan O. (39) heeft gisteren getoond hoe hij zijn ex-vriendin Jill Himpe (36) de keel oversneed, met haar lichaam naar Wevelgem reed en haar achterliet in de keuken van haar moeder. Tijdens de reconstructie liepen de emoties hoog op bij de familie van Jill. Zo hoog dat de zus van het slachtoffer door de politie in een combi werd gezet. "Onwaarschijnlijk", zegt haar moeder. “Wij worden hard aangepakt, terwijl hij in mijn huis toont hoe hij mijn dochter vermoord heeft.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 1. Moordenaar Jill (36) blijft maand langer in de cel: “Niemand wist dat ze de draad van hun relatie weer hadden opgepikt”

  Moordenaar Jill (36) blijft maand langer in de cel: “Niemand wist dat ze de draad van hun relatie weer hadden opgepikt”

  De raadkamer in Kortrijk heeft de aanhouding verlengd van de 39-jarige man die eerder deze week in Aalbeke zijn ex-partner vermoordde. De advocaat van de man gaat niet in beroep tegen die beslissing. “Mijn cliënt wil niet vrijkomen, hij wil z’n verantwoordelijkheid nemen”, klinkt het. “Maar iedereen moet wel weten dat ze na de breuk in het geniep de draad van hun relatie weer hadden opgenomen. Afgelopen weekend liepen ze nog arm in arm over de Grote Markt in Kortrijk.”