De overval gebeurde in deze juwelierszaak.
Volledig scherm
De overval gebeurde in deze juwelierszaak. © REUTERS

Man overvalt Parijse juwelierszaak met step: buit loopt op tot 2 à 3 miljoen euro

Een man heeft deze middag een juwelierszaak in de buurt van de Champs-Elysées in Parijs overvallen. Hij maakte daarbij maar liefst 2 tot 3 miljoen euro buit. Dat bevestigt een bron dicht bij het dossier in de krant ‘Le Parisien’.

 1. Blinken: “Herstellen relatie met Frankrijk zal tijd kosten”

  Blinken: “Herstellen relatie met Frankrijk zal tijd kosten”

  De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, heeft na een een-op-een overleg met zijn Franse ambtsgenoot gezegd dat het herstellen van de relatie met Frankrijk tijd zal kosten. "We erkennen dat dit hard werk zal vergen, niet enkel in woorden maar ook in daden", vertelde Blinken in Washington aan verslaggevers. Hij benadrukte ook "respect" te hebben voor Jean-Yves Le Drian, de Franse minister van Buitenlandse Zaken.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).