Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Man “onder invloed van cocaïne” zet vliegtuig van TUI op stelten en probeert nooduitgang te openen: “Ik zie jullie in de hemel”

Op een vlucht vanuit Cyprus naar het Verenigd Koninkrijk van luchtvaartmaatschappij TUI heeft een dronken man heel wat chaos veroorzaakt. De man zou het cabinepersoneel bedreigd hebben en deed ook een poging om de nooduitgang te openen. Door de heisa moest het vliegtuig een tussenlanding maken in Kroatië, waar de passagier werd opgepakt. “Ik dacht echt dat ik ging sterven. Hij wees naar mij en mijn kinderen en zei ‘Ik zie jullie in de hemel’”, vertelt een medepassagier.

  1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
    Livios

    Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

    Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.