Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. © ANP

Man ligt weken dood in huis in Nederland, zoon opgepakt

De Nederlandse politie heeft vanmiddag de 51-jarige zoon aangehouden van een 84-jarige man uit Nuenen (nabij Eindhoven) die wekenlang dood in zijn huis heeft gelegen. 

0 reacties

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Vermiste verpleegster die ontsnapte gevangene onderdak bood gewurgd teruggevonden. Twee verdachten opgepakt

  Vermiste verpleeg­ster die ontsnapte gevangene onderdak bood gewurgd teruggevon­den. Twee verdachten opgepakt

  De voormalige verpleegster van de gevangenis van Antwerpen die een ontsnapte, door haar partner mishandelde gedetineerde onderdak bood en sinds enkele dagen vermist was, is dood teruggevonden. Uit de autopsie blijkt dat Christine Lenaerts (45) uit Bouwel (Grobbendonk) gewurgd werd. De politie heeft een moordonderzoek geopend. Er zijn twee internationaal geseinde verdachten opgepakt in Spanje.
 3. VS dreigt met gevolgen als Navalny zou sterven, EU roept op tot onmiddellijke vrijlating
  Buitenland
  15

  VS dreigt met gevolgen als Navalny zou sterven, EU roept op tot onmiddel­lij­ke vrijlating

  De Amerikaanse regering heeft met consequenties gedreigd als de Russische opposant Aleksej Navalny in gevangenschap zou sterven. “We hebben de Russische regering gezegd dat wat met Navalny gebeurt, haar verantwoordelijkheid is”, zo zei de nationale veiligheidsadviseur van president Joe Biden, Jake Sullivan, zondag aan de Amerikaanse zender CNN. Ook de Europese Unie is “erg bezorgd” en roept tot zijn “onmiddellijke en onvoorwaardelijke” vrijlating op.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?