Onder de boerka zat een man verscholen. Partijvoorzitster Debbie Robinson probeerde het met een motorhelm.
Volledig scherm
Onder de boerka zat een man verscholen. Partijvoorzitster Debbie Robinson probeerde het met een motorhelm. © Facebook

Man in boerka en vrouw met motorhelm stappen bank binnen: hoe reageert de bewaker?

BoerkaEen man in boerka en een vrouw met een motorhelm wandelen een bank in Melbourne binnen. Hun bedoeling? Kijken hoe de bewaker zou reageren. En die stelde in hun ogen niet teleur.

14 reacties

 • Robert Dockx

  3 jaar geleden
  Vind dat iedereen herkenbaar op straat moet rondlopen, dus gezicht moet herkenbaar zijn. Die jonge boefjes ook die lopen allemaal met een capucon omdat het zogezegd "cool" is.
 • Joachim Albert

  3 jaar geleden
  @Peter Buyck, bangmakerij? Sorry maar als iedereen in een boerka op straat gaat, voel ik mij ook niet meer veilig een hoofddoek, geen probleem maar een boerka, het kan een terrorist, crimineel of gezocht persoon zijn. Want als ge boerka draagt, is het bedoeling dat niemand uw gezicht kan/mag zien voor u geen probleem?
 • Walter Corneel

  3 jaar geleden
  Dat is juist het probleem dat je niet weet wie of wat er onder een burka zit
 • André Gijbels

  3 jaar geleden
  Is pure waarheid
 • Peter Buyck

  3 jaar geleden
  Heerlijk toch die bangmakerij... het polariseren van bevolkingsgroepen en religies, ... Men gaat een bewaker 'te kakken' zetten om het land in rep en roer te zetten...
 1. Rusland sluit eigen missie bij de NAVO, contact moet via ambassade Brussel

  Rusland sluit eigen missie bij de NAVO, contact moet via ambassade Brussel

  Rusland sluit de eigen missie bij de NAVO. Als het bondgenootschap contact wil opnemen met de Russische regering, kan dat volgens minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov via de Russische ambassade in Brussel. Ook de werking van de NAVO-missie in Moskou wordt opgeschort. De Russische regering is boos dat het bondgenootschap eerder deze maand acht Russen die er waren geposteerd de deur wees omdat zij voor Russische inlichtingendiensten zouden werken.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell overleden door coronavirus en kanker: “Immuunsysteem aangetast”
  Play
  7

  Voormalige Amerikaan­se minister van Buitenland­se Zaken Colin Powell overleden door coronavi­rus en kanker: “Immuunsys­teem aangetast”

  Colin Powell, onder president George W. Bush Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken, is maandag bezweken aan complicaties ten gevolge van het coronavirus. Dat meldt zijn familie in een mededeling op Facebook. Powell was de eerste zwarte Amerikaan aan het hoofd van het leger, en later werd hij ook de eerste zwarte minister van Buitenlandse Zaken. De oud-minister werd 84.