Illustratiebeeld Franse politie.
Volledig scherm
Illustratiebeeld Franse politie. © ThinkStock

Man gearresteerd nadat vrouwenlichaam in koelkast wordt gevonden in Frankrijk

In de Franse stad Grasse heeft de politie een man gearresteerd die in verband wordt gebracht met een vrouwenlichaam dat in een koelkast werd aangetroffen. Twee mensen wilden de koelkast naar de vuilnisbelt brengen en troffen er een vrouwenlijk in aan. De eigenaar van het apparaat werd gearresteerd op verdenking van moord.

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Opiatencrisis VS: politie raakt informant kwijt die werd gepakt met genoeg drugs “om 25 miljoen mensen te doden”

  Opiatencri­sis VS: politie raakt informant kwijt die werd gepakt met genoeg drugs “om 25 miljoen mensen te doden”

  De Amerikaanse antinarcoticabrigade DEA is een crimineel kwijt die als informant werkte nadat hij werd gepakt met een recordhoeveelheid fentanyl, een pijnstiller van Belgische bodem die honderd keer krachtiger is dan morfine en waar vorig jaar ruim 70.000 Amerikanen door om het leven kwamen. Dat meldt tv-zender ‘NBC News’. Het lijkt het zoveelste fiasco in de al decennia durende ‘War on Drugs’ in de Verenigde Staten.
 1. Frankrijk in de ban van moord op Alexia: huilende echtgenoot betuigt zijn liefde maar blijkt maanden later zelf de dader

  Frankrijk in de ban van moord op Alexia: huilende echtgenoot betuigt zijn liefde maar blijkt maanden later zelf de dader

  In Frankrijk is het fel gemediatiseerde proces rond de dood van Alexia Daval van start gegaan. Haar deels verbrande lichaam werd op 30 oktober 2017 teruggevonden in een bos op vijf kilometer van haar woning. Na drie maanden intensief speurwerk bleek de dader haar echtgenoot te zijn. De shock bij onze zuiderburen was compleet. Jonathann Daval (36) was immers de laatste die ze verdachten. Hij was toch diegene die haar als vermist opgegeven had? En bittere tranen voor de camera huilde toen ze tijdens een witte mars herdacht werd? Allemaal schone schijn om zijn eigen hachje te redden, blijkt nu.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.