Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Thinkstock

Man gaat naar ziekenhuis voor laatste ronde chemo, koopt lotje en wint meer dan 180.000 euro: “Echt mijn geluksdag!”

Ronnie Foster uit Raleigh in Noord-Carolina was op weg naar zijn laatste ronde chemotherapie in het ziekenhuis, toen hij onderweg besloot een kraslotje te kopen. Het was meteen raak met een klein bedrag; Ronnie won 5 dollar. Met dat geld meteen twee nieuwe lotjes kopen? Yes, dacht de Amerikaan. En toen kon hij zijn ogen niet geloven.

11 reacties

 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Leuk maar goede gezondheid koop je er niet mee ik zou al mijn geld willen geven om terug gezond te mogen zijn!
 • Rudy Cauwenbergh

  2 jaar geleden
  Cauwenbergh Rudy awel ik gun het die mens.
 • Verstappen Martine

  2 jaar geleden
  Geniet ervan !!!
 • Dominique Hermys

  2 jaar geleden
  Veel succes ermee.
 • tim vangompel

  2 jaar geleden
  Super tof , gegund
 1. Callie was 16 toen ze twee miljoen won met de Lotto: “Maar nu ben ik blut. Van het geld dat ik aan ‘vrienden’ leende zag ik nooit een cent terug”

  Callie was 16 toen ze twee miljoen won met de Lotto: “Maar nu ben ik blut. Van het geld dat ik aan ‘vrienden’ leende zag ik nooit een cent terug”

  Amper zestien jaar was Callie Rogers toen ze de Lotto-jackpot van 1.875.000 pond (een slordige 2 miljoen euro; nvdr) in de wacht sleepte. Het meisje was zo overweldigd door de megawinst dat ze verkeerde beslissingen begon te nemen. Zo verbraste ze haar geld onder meer aan snelle wagens en nam ze foute ‘vrienden’ in vertrouwen. Gevolg is dat ze nu -zestien jaar later- financieel aan de grond zit. “Maar ik voel me gelukkiger dan ooit.”
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.