Dader Edward Peter Leclair.
Volledig scherm
Dader Edward Peter Leclair. © Frisco PD

Man drinkt mysterieuze vloeistof en sterft in Texaanse rechtbank op moment dat hij schuldig verklaard wordt aan pedofilie

Een man die door een rechter in de Amerikaanse staat Texas schuldig bevonden werd aan het seksueel misbruik van een kind, heeft tijdens het voorlezen van het vonnis een onbekende vloeistof gedronken en is gestorven. Dat melden verscheidene Amerikaanse media.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.