ANP
Volledig scherm
© ANP

Man die studente Anne Faber (25) ontvoerde, verkrachtte en doodde heeft “oprecht spijt”

BuitenlandMichael P. (29) – de man die vorig jaar veroordeeld werd voor het ontvoeren, verkrachten en doden van de Utrechtse studente Anne Faber (25) – heeft bij het einde van zijn proces in beroep zijn “oprechte spijt” betuigd over het leed dat hij heeft aangericht.

13 reacties

 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Oprecht spijt dat hij de gevangenis in moet. Dat hij de 'te hardhandige aanpak' van de politie misbruikt om minder straf te krijgen toont aan hoe hij in elkaar zit. Zo'n mannen moeten levenslang opgesloten worden.
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  Als hij spijt heeft dan moeten ze hem strafvermindering geven. Dan kunnen 3 x levenslang omzetten in 2 x levenslang.
 • Jos Plessers

  4 jaar geleden
  Hahaha,spijt?gij niet smeerlap.Spijt dat ze u gevat hebben,ja.Dat wel
 • Anthony van der Borght

  4 jaar geleden
  Dat zeggen ze allemaal.. spijt komt te laat .. nu uitzweten wat je gedaan hebt . die dat medeleven hebben hij is het niet waard .. zij had geen kans !! Streng genoeg straffen.. om te vermijden dat hij herbegint..
 • Erik Verdyck

  4 jaar geleden
  Da’s nog 50 jaar te weinig , crapuul mag niet blijven rondlopen ! Levenslang is hier ook niet levenslang eh , na een x aantal jaren kan je nog vrijkomen , wat is dat dan voor ne naam “ levenslang “ ? Die familie ... die heeft levenslang , zij zijn hun oogappel kwijt ... en met spijt bekom je niets eh ... !!!
 1. Rechtszaak rond dood studente Anne Faber (25) wordt in beroep moord: dader dreigt uit leven te stappen
  Buitenland

  Rechtszaak rond dood studente Anne Faber (25) wordt in beroep moord: dader dreigt uit leven te stappen

  Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) heeft in beroep opnieuw 28 jaar cel geëist voor Michael P. (29), de man die vorig jaar veroordeeld werd voor de dood van de 25-jarige studente Anne Faber uit Utrecht. Opmerkelijk: waar de aanklacht eerder ‘doodslag, verkrachting en ontvoering’ was, is dat nu ‘moord, verkrachting en ontvoering’ geworden. Anders dan vorig jaar kwam het OM tot de conclusie dat P. Faber niet in een opwelling heeft gedood, maar met een vooropgezet plan.