ANP
Volledig scherm
© ANP

Man die studente Anne Faber (25) ontvoerde, verkrachtte en doodde heeft “oprecht spijt”

BuitenlandMichael P. (29) – de man die vorig jaar veroordeeld werd voor het ontvoeren, verkrachten en doden van de Utrechtse studente Anne Faber (25) – heeft bij het einde van zijn proces in beroep zijn “oprechte spijt” betuigd over het leed dat hij heeft aangericht.

13 reacties

 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Oprecht spijt dat hij de gevangenis in moet. Dat hij de 'te hardhandige aanpak' van de politie misbruikt om minder straf te krijgen toont aan hoe hij in elkaar zit. Zo'n mannen moeten levenslang opgesloten worden.
 • Jef Heffens

  3 jaar geleden
  Als hij spijt heeft dan moeten ze hem strafvermindering geven. Dan kunnen 3 x levenslang omzetten in 2 x levenslang.
 • Jos Plessers

  3 jaar geleden
  Hahaha,spijt?gij niet smeerlap.Spijt dat ze u gevat hebben,ja.Dat wel
 • Anthony van der Borght

  3 jaar geleden
  Dat zeggen ze allemaal.. spijt komt te laat .. nu uitzweten wat je gedaan hebt . die dat medeleven hebben hij is het niet waard .. zij had geen kans !! Streng genoeg straffen.. om te vermijden dat hij herbegint..
 • rik van dijck

  3 jaar geleden
  Da’s nog 50 jaar te weinig , crapuul mag niet blijven rondlopen ! Levenslang is hier ook niet levenslang eh , na een x aantal jaren kan je nog vrijkomen , wat is dat dan voor ne naam “ levenslang “ ? Die familie ... die heeft levenslang , zij zijn hun oogappel kwijt ... en met spijt bekom je niets eh ... !!!
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.