De man met groene T-shirt gaf Macron een klap in het gezicht.
Volledig scherm
De man met groene T-shirt gaf Macron een klap in het gezicht. © AP

Man die Franse president Macron klap gaf, heeft na celstraf “geen spijt”

Damien Tarel (28), de man die tot vier maanden cel veroordeeld werd omdat hij de Franse president Emmanuel Macron een slag in het gezicht gaf, heeft “geen enkele spijt”. Dat heeft hij zaterdag gezegd bij het verlaten van de gevangenis.

6 reacties

 • José Lippens

  1 maand geleden
  Ze weten gewoon niet meer tegen wat ze moeten betogen. Tegen de coronapas? Het is overduidelijk dat dit een regel was die de mensen terug vrijheid en veiligheid gaf.
 • Terry Hamers

  1 maand geleden
  Ze moeten hem een medaille geven.
 • Ruben Vanbuel

  1 maand geleden
  Macron is een groot man. En zo nederig! We zouden er naar moeten opkijken. Nee wat zeg ik, aanbidden! Geweldige man! Helemaal niks mis mee. Die man die de klap gaf, zou de doodstraf moeten krijgen!
 • Glenn Schokaert

  1 maand geleden
  Moesten ze iedereen in de bak steken die op een gewone burger slaat, zit bijna iedereen in de bak, wa is ne president meer dan de gewone mens?
 • Tamsin Andersen

  1 maand geleden
  Deze man barst van de intelligentie en is duidelijk een groot voorbeeld. Dat is overduidelijk !
 1. Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgenodigd”
  4

  Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgeno­digd”

  Een jongeman uit Liberia, een land gelegen aan de westkust van Afrika, is een nationale held geworden nadat hij 50.000 dollar (zo’n 43.000 euro) op straat vond en het geld aan de rechtmatige eigenaar teruggaf. De 18-jarige Emmanuel Tuloe is door zijn heldendaad uitgenodigd door de president van de republiek George Weah voor een ontmoeting die volgende week zal plaatsvinden.
 2. 18 maanden cel voor twintiger die Franse president klap gaf: “Macron vertegenwoordigt de neergang van het land”
  UPDATE

  18 maanden cel voor twintiger die Franse president klap gaf: “Macron vertegen­woor­digt de neergang van het land”

  De man die dinsdag in het zuidoostelijke Tain l’Hermitage een klap uitdeelde aan Frans president Emmanuel Macron is vandaag veroordeeld tot achttien maanden gevangenisstraf, waarvan veertien maanden met uitstel. Dat heeft de strafrechter in Valence bepaald. “Macron vertegenwoordigt de neergang van het land”, liet Damien Tarel (28) eerder vandaag in de rechtszaal optekenen. De rechter heeft ook een aanhoudingsbevel uitgesproken.