Archiefbeeld ter illustratie
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie © REUTERS

Man aangehouden die zei gevaarlijke stoffen bij te hebben op luchthaven van Schiphol

De man die op de Nederlandse luchthaven Schiphol zei gevaarlijke stoffen bij zich te hebben is aangehouden, dat meldt de politie. De man wordt verdacht van een strafbaar feit, aldus een woordvoerder. Een deel van de centrale hal van de luchthaven werd vanmorgen afgezet door de Koninklijke Marechaussee in verband met een verdachte situatie.

 1. INTERVIEW. Na het fiasco in Charleroi: waarom zelfs dit nauwelijks imagoschade oplevert
  PREMIUM

  INTERVIEW. Na het fiasco in Charleroi: waarom zelfs dit nauwelijks imagoscha­de oplevert

  Na twee dagen chaos op de luchthaven in Charleroi kwamen vakbonden en directie gisterenochtend tot een akkoord. Tevergeefs probeerden huilende en duwende passagiers zich de luchthaven in te wurmen. Hoewel ook gisteren vertrekkende reizigers eraan waren voor de moeite: de deur bleef dicht. Transporteconoom Eddy Van de Voorde (UAntwerpen), maakt de balans en legt uit waarom Charleroi hier mee wegkomt en geen tweede Schiphol wordt.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.