Man (37) laat hond uit, wordt meerdere keren beschoten en overlijdt in ziekenhuis

Regio RottterdamEen man die afgelopen nacht zwaargewond raakte bij een schietpartij in het Nederlandse Capelle aan den IJssel nabij Rotterdam is in het ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen. De man had meerdere schotwonden. Dat bevestigt de politie zaterdagmiddag. 

8 reacties

 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Beginnen doet dat gemakkelijk maar eindigen doet dat niet. Politiekers, doe er iets aan. Leg alle wapens en munitie aan banden.
 • Tony Pauwels

  2 maanden geleden
  De hond uitlaten is dus ook al een risicovolle bezigheid. We hebben het al ver gebracht in onze warme, tolerante "samenleving"...
 • JOHNNY BERKVENS

  2 maanden geleden
  Dat krijg je met dat pamperbeleid , zachte heelmeesters maken stinkende wonden en hier gaan we de zelfde weg op ,leuk hè .
 • WILLY ZACHEL

  2 maanden geleden
  Daar in Nederland word het nog erger dan in Chicago in de jaren dertig hoeveel mensen zijn daar nu al reeds dood gewoon opstaat neergeschoten !
 • alain vermeulen

  2 maanden geleden
  Leuk landje geworden ginder
 1. "Traditioneel Brits kerstdiner in gevaar door hoge gasprijzen"

  "Traditio­neel Brits kerstdiner in gevaar door hoge gasprijzen"

  De hoge gasprijs in Europa heeft nu ook gevolgen voor de Britse voedselindustrie. Eerder deze week raakte bekend dat het kunstmestbedrijf CF Industries zijn twee fabrieken in het Verenigd Koninkrijk tijdelijk heeft gesloten door de hoge gasprijzen. Die beslissing brengt onder meer ook de kweek van kalkoenen in gevaar, waarschuwt de grootste Britse kalkoenleverancier aan Sky News. Er wordt gevreesd dat het traditionele Britse kerstdiner in het water valt.