Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Man (27) met stinkvoeten opgepakt voor verstoring openbare orde

BIZAREen 27-jarige Indiër is een tijdje in de cel beland door zijn stinkvoeten. De man had zijn sokken uitgedaan op de bus, maar dat veroorzaakte zoveel chaos dat de chauffeur geen andere oplossing zag dan te stoppen aan een politiekantoor. De twintiger werd opgepakt voor verstoring van de openbare orde.

0 reacties

 1. LIVE. “Bevelhebber van Zwarte Zeevloot ontslagen” - Rusland: “1.730 Oekraïense soldaten in Azovstalfabriek geven zich over”
  3

  LIVE. “Bevelheb­ber van Zwarte Zeevloot ontslagen” - Rusland: “1.730 Oekraïense soldaten in Azovstalfa­briek geven zich over”

  Alle Oekraïense slachtoffers van de Russische bezetting krijgen speciale hulp van de staat. Dat heeft de Oekraïense president Zelensky woensdag tijdens zijn videotoespraak beloofd. Ook wil Zelensky de staat van beleg voor het hele land met drie maanden verlengen, tot 23 augustus, een dag voordat Oekraïne zijn onafhankelijkheid viert. De Verenigde Staten hebben intussen officieel hun ambassade in de Oekraïense hoofdstad Kiev heropend. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.