Denise Fergus, mama van Jamie Bulger.
Volledig scherm
Denise Fergus, mama van Jamie Bulger. © AP

Mama doodgefolterde James Bulger (2) spreekt 25 jaar na gruwelijk drama: "Was ik maar naar rechts gelopen"

"De laatste uren en minuten die ik samen doorbracht met mijn mooie James staan in mijn geheugen gegrift tot aan mijn dood", schrijft mama Denise Fergus in de Mail on Sunday. In het stuk heeft ze het over haar immense verdriet, bijna 25 jaar na de gruwelijke moord op haar zoontje James Bulger door twee tieners. De moeder voelt zich nog altijd schuldig. Ze vervloekt het moment waarop ze de linkerkant opging in plaats van naar rechts te draaien.

32 reacties

 • Leo Dupon

  4 jaar geleden
  Één van de moordenaars Jon Venables kreeg levenslang maar kwam toch vrij in 2001! En nu reeds 2 maal gearresteerd voor in het bezit zijn van kinderporno, wacht men in de UK naar het volgende slachtoffertje? Jon Venables onmiddellijk terug opsluiten en Nu voor levenslang.
 • Line B

  4 jaar geleden
  Als je dit doet als 10 jarige, ben je een rasecht monster! En die krijgen nog bescherming ook? Hoeveel slachtoffers moeten die nog maken?
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  Met alle middelen dient verhinderd dat deze moeder zich volkomen ten onrechte een schuldcomplex zou aanmeten, het Fatum heeft immers ALTIJD de hoogste troefkaart.
 • Mirthe Michiels

  5 jaar geleden
  Amper 1n jaar wat een onmensen
 • Ikram Gurler

  5 jaar geleden
  Wij leven in een zieke wereld waar mensen op lopen die eigenlijk beesten moeten genoemd worden De mensheid is gemaakt om mekaar kapot te maken de zieke maatschappij !!!
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.