De Franse president Emmanuel Macron wil  een “planningsmechanisme” voor de Franse productie in de gezondheidssector.
Volledig scherm
De Franse president Emmanuel Macron wil een “planningsmechanisme” voor de Franse productie in de gezondheidssector. © EPA

Macron wil farmafabrieken terug naar Frankrijk halen

De Franse president Emmanuel Marcron heeft dinsdag maatregelen aangekondigd om de productie van sommige goederen in de gezondheids- en farmasector terug naar zijn land te halen. Daarbij denkt het staatshoofd bijvoorbeeld aan de pijnstiller paracetamol.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”