Joe Biden en Emmanuel Macron tijdens de NAVO-top in Brussel
Volledig scherm
Joe Biden en Emmanuel Macron tijdens de NAVO-top in Brussel © BELGA

Macron waarschuwt voor "verbale escalatie" nadat Biden Poetin een “slachter” heeft genoemd

De Franse president Emmanuel Macron heeft zondag gewaarschuwd voor een "verbale escalatie" met Rusland, nadat de Amerikaanse president Joe Biden zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin onder andere een "slachter" had genoemd.

195 reacties

 • frans Venloo

  1 jaar geleden
  De Navo is een speeltje van de VS zij alleen bevelen deze het zijn marionetten . De VS weet goed waarmee ze bezig zijn . + vangen ze nog eens extra centjes voor hun oorlogsmachines
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  De NAVO coördineerde wel de strijd van de westerse troepen in Afghanistan. Was ook aanwezig in de oorlog in Syrië, Jan Vannuffelen. Verder kwam de NAVO in 1993 ook tussen in Bosnië, Kroatië en Kosovo. Nog eens met luchtaanvallen in 1999 in Kosovo. De NAVO kwam ook tussen in Libië in 2011 tegen Qadhafi.
 • Kacy leenweghe

  1 jaar geleden
  Wie zegt dat Biden moet inbinden is een lafaard , zolang de Russen niet uit Oekraïne zijn verdreven zal er altijd onrust zijn . Putin is een dictator , wie hier de kaart Putin trekt moet vertrekken uit België !
 • Jan Vannuffelen

  1 jaar geleden
  Wesley Van L andeghem, de NAVO heeft nog nooit een ander land aangevallen.
 • Emiel Van Roost

  1 jaar geleden
  Ik heb gelezen dat Macron in de tijd dat hij met Putin praatte, wapens heeft geleverd aan Putin, als dat waar is dan zou hij nu in de grond moeten keuipen van schaamte.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.