Emmanuel Macron
Volledig scherm
Emmanuel Macron © EPA

Macron kritisch over ‘radicale’ Thunberg na klacht tegen Frankrijk en vier andere landen

De Franse president Emmanuel Macron heeft klimaatactiviste Greta Thunberg bekritiseerd voor het indienen van een klacht bij de Verenigde Naties tegen Frankrijk en vier andere landen omdat ze hun verplichtingen voor het klimaat niet zouden zijn nagekomen.

44 reacties

 • swenti Bolt

  2 jaar geleden
  Macron onnozelaar.President van twee keer niks krijgt de les gespelt van enkele jongeren en gaat in de aanval.Doe iets in de plaats van te zeveren.
 • Jacky Vanderplas

  2 jaar geleden
  500 hoog opgeleide geleerden hebben gewillig een petitie ondetekend aan de vn met het aanbod om te spreken over de juiste toedracht v/d opwarming en dit samen te bespreken wat de oplossing kan zijn..zij kregen geen kans de petitie is in stilte afgevloeid.,in de plaats de emotionele gekte met thunberg .Daar zit heel groot sterk geld achter de klimaat froude. En ouders die hun kind daarom mishandelen veel geld ook voor universiteits proffesors die zeggen wat het geld wilt. Mooie zeilschepen!
 • De Cock Jan

  2 jaar geleden
  Al die internationale instellingen afschaffen UNO hof voor rechten van de mens de EU de NATO enz
 • Maxime Vanmaercke

  2 jaar geleden
  Hoe een kind door bepaalde organisaties wordt misbruikt. Beter eerst studeren en dan op een bepaald niveau gaan praten. Het kind waant zich oppermachtig en men doet het haar geloven. Wacht tot ze volledig besef krijgt van haar nietigheid
 • Maxime Vanmaercke

  2 jaar geleden
  Kleuters die een land in de problemen brengt? Waar gaan we naartoe ?