EPA
Volledig scherm
© EPA

Macron en May tekenen nieuw akkoord over grenscontroles voor immigranten

De Franse president Emmanuel Macron en de Britse premier Theresa May hebben vandaag een nieuw akkoord getekend over het controleren van de immigratie tussen Frankrijk en Groot-Brittannië. Zij deden dit tijdens de 35ste Brits-Franse top in de Koninklijke Militaire Academie van Sandhurst, nabij Londen.

5 reacties

 • Jean West

  5 jaar geleden
  isabel da silva Het is wel Macron (Frankrijk) die hierop aandringt.
 • Pieter Martens

  5 jaar geleden
  Europa heeft Engeland nodig en niet andersom.
 • Chris Hom

  5 jaar geleden
  Londen hoest miljoenen op om de asielzoekers op het Franse vasteland te houden ! Probleem opgelost voor May. Fraai akkoord !
 • Isabel da Silva

  5 jaar geleden
  De MUUR a la May " afgekeken van Trump . Mogelijk eerst campagne voeren in al die landen die hun onderdanen liefst naar UK zien vluchten . Waarom willen die nu eigenlijk naar dat kleine eilandje ? Te tolerant ? Linkser dan links ? Weet de rechterhand wel wat de linker doet ?
 • johny daneels

  5 jaar geleden
  Stuur de asieleisers terug als voorbeeld , pak ze op als misdadigers in plaats van ze als helden te pamperen
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.