In de luchthaven El Dorado in Bogota, Colombia is een lading van maar liefst 3.493 haaienvinnen tegengehouden. De vinnen zouden illegaal naar Hong Kong moeten worden getransporteerd.
Volledig scherm
In de luchthaven El Dorado in Bogota, Colombia is een lading van maar liefst 3.493 haaienvinnen tegengehouden. De vinnen zouden illegaal naar Hong Kong moeten worden getransporteerd. © via REUTERS

Maar liefst 3.500 illegale haaienvinnen tegengehouden in Colombiaanse luchthaven

In de luchthaven El Dorado in Bogota, Colombia is een lading van maar liefst 3.493 haaienvinnen tegengehouden. De vinnen zouden illegaal naar Hong Kong moeten worden getransporteerd. Volgens milieuautoriteiten zouden voor de vinnen tussen 900 en 1.000 haaien met een lengte tussen 1 en 5 meter zijn gedood. In sommige landen worden de vinnen verkocht voor hun zogenaamde “gezondheidsvoordelen”. 

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?