Een snelle kus van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern voor haar baby Neve, voordat ze de algemene vergadering van de VN zal toespreken. Links haar partner en de vader van Neve, Clarke Gayford.
Volledig scherm
Een snelle kus van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern voor haar baby Neve, voordat ze de algemene vergadering van de VN zal toespreken. Links haar partner en de vader van Neve, Clarke Gayford. © REUTERS

Luiers en borstvoeding, baby premier Nieuw-Zeeland mee naar VN-vergadering

Het was geen moeilijke keuze voor de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die gisteren de algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York toesprak. Drie maanden geleden beviel ze van haar dochtertje Neve Te Aroha. En aangezien de baby borstvoeding krijgt en dus dicht bij haar mama moet zijn, ging de kleine vandaag gewoon mee.

6 reacties

 • Antonio Vivaldi

  4 jaar geleden
  Gauw profiteren van een snoepreisje met gans de familie op kosten van de belastingsbetaler.
 • lieve vanderstraeten

  4 jaar geleden
  waarom mogen wij onze baby s niet mee naar het werk nemen, ge moet niet vragen hoe ernstig ze hun werk opnemen, tis alleen te doen om hun pree op te trekken.
 • guy perain

  4 jaar geleden
  Belachelijker kan niet!!
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  4 jaar geleden
  Die moeten dan ook niet werken ,bij een normaal werk zou je het niet moeten proberen ,trouwens je kan niet normaal werken met je kind erbij ,je kan verlof nemen als je geen oplossing hebt maar zeker niet op de werkvloer meebrengen.
 • BART COLPAERT

  4 jaar geleden
  En die moeten dan ‘wereld’ beslissingen nemen ......
 1. Nieuw-Zeelandse premier moet zichzelf verdedigen over ingekorte zakenreis om sneller terug bij pasgeboren dochter te zijn

  Nieuw-Zeelandse premier moet zichzelf verdedigen over ingekorte zakenreis om sneller terug bij pasgeboren dochter te zijn

  Jacinda Ardern, de premier van Nieuw-Zeeland, moet zichzelf verdedigen nadat ze besloten heeft om slechts voor een dag af te reizen naar het eiland Nauru, waar het Pacific Islands Forum plaatsvindt deze week. Ardern wil zo de tijd die ze weg zou zijn van haar elf weken oude dochtertje beperken. Haar minister van Buitenlandse Zaken Winston Peters is sinds gisteren al op de bijeenkomst. Voor de eerste minister moet dus een extra vlucht ingelegd worden, wat in Nieuw-Zeeland heel wat vragen oproept.