REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Luchtvaartmaatschappij Swiss wil niet-gevaccineerd personeel ontslaan

De Zwitserse luchtvaartmaatschappij Swiss, een zusterbedrijf van Brussels Airlines, wil vliegend personeel dat zich niet laat vaccineren tegen het coronavirus ontslaan. Dat bevestigt het bedrijf.

33 reacties

 • Vera Bres

  5 dagen geleden
  terecht ,zouden alle maatschappijen moeten doen en ook ziekenhuizen ,woonzorgcentra en alle verplegend personeel .Hier bij mij in de buurt wonen 3 verpleegsters die verpleging aan huis doen , trekken zich niets van corona aan ,hebben gewoon blijven door feesten en hebben mensen uitgenodigd ,en dan denk ik ...krijg zo maar een verpleegster aan huis ...dat kan je dood worden.
 • Suzy Claes

  2 weken geleden
  Een terechte beslissing. Stewards en stewardessen lopen rond in vliegtuig , geven drinken en eten aan iedereen en hebben GEEN nieuwe handschoenen aan bij iedere passagier dus zei zijn de verspreiders van het virus in vliegtuig. Verplicht vaccineren dus.
 • johny vanderlinden

  2 weken geleden
  Hopelijk moet het management dan vliegen, weten ze ook eens wat werken is.
 • Jurgen Smet

  2 weken geleden
  Ik wens ze veel succes voor het vliegend personeel die gaan niet zo snel iets vinden maar alle anderen hebben zo een job elders dus als ze deze dan moeten uitbetalen zijn die er goed mee
 • Marcus Camps

  3 weken geleden
  Geen probleem mee. Hoop alvast dat ze zeker geen ontslagpremie krijgen ...