De Europese Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en de Oekraïense president Vladymyr Zelensky.
Volledig scherm
De Europese Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en de Oekraïense president Vladymyr Zelensky. © AP

Luchtalarm in heel Oekraïne op dag van belangrijke EU-top in Kiev

In verband met een mogelijke Russische aanval is in Oekraïne het luchtalarm afgegaan. De sirenes gingen ook in de hoofdstad Kiev af kort voor het begin van een top met leiders van de Europese Unie daar.

11 reacties

 • Bart Timperman

  2 maanden geleden
  Als m'n Oekraïne echt wil helpen om zijn gebied terug te veroveren moet m'n niet blijven talmen en afdankertjes van de NAVO geven maar een serieus gebaar maken tegen Rusland anders gaat deze oorlog nog jaren lang duren met nog tienduizenden burgerslachtoffers meer als gevolg.
 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  Ge moet ook van de hele slimsten zijn om daar bijeen te komen .
 • Patrick Symons

  2 maanden geleden
  Geef ze nu eindelijk wapens zodat ze de Russen ook eens pijn kunnen doen.
 • Guido Ceuleers

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat de EU en de VS nu eindelijk eens halt zeggen aan putin ?
 • marcel mampaey

  2 maanden geleden
  Oekraine met alle middelen blijven steunen. Vrijheid is ons belangrijkste goed en wij westerlingen denken dat het voor altijd verworven is. Hoe naief kan men zijn.
 1. KIJK. Illegale raveparty in Maastricht met ook Belgen beëindigd: beelden tonen hoe politie feestvierders met honden en wapenstok verjaagt

  KIJK. Illegale raveparty in Maastricht met ook Belgen beëindigd: beelden tonen hoe politie feestvier­ders met honden en wapenstok verjaagt

  De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Nederlandse stad Maastricht, vlakbij de Belgische grens, een einde gemaakt aan een illegale raveparty in een leegstaand kantoorpand. De raveparty aan het Wim Duisenbergplantsoen werd bijgewoond door honderden feestgangers uit onder meer Nederland, België, Duitsland, meldt een plaatselijke nieuwssite. Volgens een deelnemer aan het feest waren er ook mensen uit Tsjechië aanwezig.