Losgeslagen stier zet tuin van Amerikaans gezin op stelten

Een Amerikaans gezin uit Oklahoma kijkt verbaasd op wanneer ze in de tuin aan het werken zijn. Plots staat er een stier in de tuin. Het losgeslagen dier heeft het gemunt op de trampoline en de pick-up van het gezin.

 1. “Laat de gijzelaars niet vrij”: Jimmy Carter (98) ontdekt op zijn sterfbed hoe hij presidentschap verloor aan Republikeins complot met Iran
  PREMIUM
  8

  “Laat de gijzelaars niet vrij”: Jimmy Carter (98) ontdekt op zijn sterfbed hoe hij president­schap verloor aan Republi­keins complot met Iran

  Hij kan nu ieder ogenblik sterven, de man die in het Witte Huis zat van 1977 tot 1981. Slechts vier jaar, want Jimmy Carter is één van de enige tien presidenten in de geschiedenis van de VS die hun herverkiezing verloren. En het is pas nu dat een kroongetuige onthult hoe dat kwam. Zijn tegenstrevers gooiden er de vrijheid en het welzijn van 52 landgenoten voor te grabbel. In een cynisch complot met Iran, dat wij hier reconstrueren.
 2. Geen bommen, maar bomen voor Boetsja: Gentse boomverzorger trekt naar Oekraïne om natuur te herstellen
  PREMIUM
  1

  Geen bommen, maar bomen voor Boetsja: Gentse boomverzor­ger trekt naar Oekraïne om natuur te herstellen

  De Gentse boomverzorger Paul Luttik (59) trekt begin april samen met zijn zoon Bas (36) naar Oekraïne om er duizend bomen te planten. “Een eerste, kleine stap in de heropbouw van het land”, zegt hij. “Maar vooral ook een symbolische actie van hoop en vertrouwen in de toekomst. Zo zullen we in Boetsja zestig bomen planten in een straat waar een jaar geleden evenveel inwoners door de Russen werden afgeslacht.”