Een eenzame fietser in Tel Aviv.
Volledig scherm
Een eenzame fietser in Tel Aviv. © AP

Lockdown weerhoudt Israëli niet van demonstreren

Israël is als eerste geïndustrialiseerde economie weer volledig in corona-lockdown. De regering van premier Benjamin Netanyahu heeft de maatregelen tegen de verspreiding van het virus deze week verder aangescherpt. De strikte lockdownmaatregelen weerhouden de Israëli er niet van te demonstreren tegen de premier. Duizenden gingen zaterdag na zonsondergang opnieuw de straat op om hun afkeer te tonen van de persoon Netanyahu en zijn beleid.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”