Gezondheidsmedewerkers op een testfaciliteit in een hangar in Gütersloh.
Volledig scherm
Gezondheidsmedewerkers op een testfaciliteit in een hangar in Gütersloh. © REUTERS

Lockdown in Duitse regio Gütersloh met een week verlengd

De lokale lockdownmaatregelen in het Duitse district Gütersloh worden met een week verlengd. Dat heeft de premier van de aan België grenzende deelstaat Noordrijn-Westfalen Armin Laschet maandag bekendgemaakt. De maatregelen lopen in de nacht van dinsdag op woensdag om 00.00 uur wel af in het aangrenzende district Warendorf.

0 reacties

 1. Nu ook tweede Duits district opnieuw in lockdown na corona-uitbraak bij vleesbedrijf: meer dan 600.000 inwoners getroffen

  Nu ook tweede Duits district opnieuw in lockdown na corona-uit­braak bij vleesbe­drijf: meer dan 600.000 inwoners getroffen

  De lockdownmaatregelen die heringevoerd werden om een opstoot van het coronavirus van een Duitse vleesfabriek in te dammen, zijn naar een naburig district uitgebreid. Het openbare leven in het district Gütersloh werd vanmiddag al opnieuw drastisch teruggeschroefd na de piek van coronagevallen in het vleesverwerkende bedrijf Tönnies. De nieuwe lockdown komt er nu ook in het district Warendorf.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.