Volledig scherm
© AFP

Lloyd Austin eerste Afro-Amerikaan aan hoofd van Pentagon

Het Amerikaanse Congres heeft de benoeming van ex-generaal Lloyd Austin tot minister van Defensie met een grote meerderheid goedgekeurd. Hij wordt de eerste Afro-Amerikaan die de leiding krijgt over het Pentagon.

 1. LIVE. Besmette personen geven gemiddeld 28 procent meer risicocontacten door dan in november - Steven Van Gucht: “Gaan we nu iets te ver met versoepelingen, riskeren we een derde golf”
  Play
  10

  LIVE. Besmette personen geven gemiddeld 28 procent meer risicocon­tac­ten door dan in november - Steven Van Gucht: “Gaan we nu iets te ver met versoepe­lin­gen, riskeren we een derde golf”

  Het Overlegcomité van de federale en de deelstaatregeringen komt vandaag om 14 uur opnieuw samen om de coronamaatregelen te evalueren. Een editie onder hoogspanning, want hoewel de druk om minder streng te worden stilaan torenhoog wordt, lijken de cijfers grote versoepelingen voorlopig niet toe te staan. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg