Caden ziet het ongeval met de quad gebeuren op TikTok
Volledig scherm
Caden ziet het ongeval met de quad gebeuren op TikTok © CNN

Livestream op Tiktok redt leven: jongen crasht met quad, kijker 1.200 km verderop roept hulp in

Caden Cotnoir uit New Hampshire heeft een echte heldendaad verricht door het leven van Trent Jarett uit West Virginia te redden. De jongens wonen meer dan 1.200 km van elkaar, maar toch zorgde Caden ervoor dat Trent op tijd werd teruggevonden na een ongeval met zijn quad. Het ongeval was live te volgen via TikTok en Caden aarzelde geen seconde om hulp in te roepen.

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Agente die zwarte man doodschoot in Minneapolis “hield vuurwapen voor taser”

  Agente die zwarte man doodschoot in Minneapo­lis “hield vuurwapen voor taser”

  De agente die zondag bij een verkeerscontrole met haar vuurwapen op een jonge Afro-Amerikaan schoot, had dat vuurwapen verward met haar taser. De jongeman kwam om door het schot. Dat heeft de politiecommissaris van Brooklyn Center, een voorstad van Minneapolis, maandag gezegd. De dood van de 20-jarige Daunte Wright heeft tot grote onrust geleid. In Minneapolis was vorig jaar de eveneens zwarte George Floyd tijdens een hardhandige arrestatie om het leven gekomen.
 3. Oekraïne krijgt geen contact met Poetin: ondertussen staan 80.000 Russen aan de grens, aldus Kiev
  23

  Oekraïne krijgt geen contact met Poetin: ondertus­sen staan 80.000 Russen aan de grens, aldus Kiev

  Het lukt de Oekraïense president niet om zijn Russische collega Vladimir Poetin aan de telefoon te krijgen over de escalatie van het conflict in Oost-Oekraïne. De woordvoerder van de Oekraïense leider Volodimir Zelenski zegt dat haar baas heeft gevraagd om een gesprek, maar dat er geen reactie is gekomen uit Moskou. Dat heeft volgens haar 80.000 militairen samengetrokken aan de grens.
 1. Nieuwe beschuldigingen in Myanmar tegen afgezette regeringsleidster Aung San Suu Kyi

  Nieuwe beschuldi­gin­gen in Myanmar tegen afgezette regerings­leid­ster Aung San Suu Kyi

  De bij een militaire staatsgreep afgezette leider van Myanmar, Aung San Suu Kyi, heeft in een korte rechtszitting gevraagd om haar advocaten persoonlijk te kunnen spreken. Ze is gevangen gezet en de nieuwe machthebbers hebben een reeks beschuldigingen tegen haar aangevoerd. Vandaag kwam daar weer een beschuldiging bij die, net als eerdere verwijten, te maken heeft met de coronamaatregelen. De volgende zitting is op 26 april.
 2. Toen zijn vrouw aan het bevallen was, kreeg Antonio (39) seintje dat er een nieuw hart voor hem was
  6

  Toen zijn vrouw aan het bevallen was, kreeg Antonio (39) seintje dat er een nieuw hart voor hem was

  Antonio Salvador (39) leed aan een ernstige hartaandoening en stond op het punt de geboorte van zijn eerste kind mee te maken, toen er een hart beschikbaar kwam waar hij al jaren op had gewacht. Na een moment van twijfel stemde de Spanjaard, die zich samen met zijn echtgenote in de verlossingskamer bevond, toe. Hij kreeg een harttransplantatie, terwijl zijn vrouw beviel van een gezonde zoon in een ziekenhuis in Madrid. Een emotionele rollercoaster.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug