Ook het buurland Letland werkt aan een hek aan de grens met Wit-Rusland. In eerste instantie zal meer dan 37 kilometer prikkeldraad uitgerold worden.
Volledig scherm
Ook het buurland Letland werkt aan een hek aan de grens met Wit-Rusland. In eerste instantie zal meer dan 37 kilometer prikkeldraad uitgerold worden. © EPA

Litouwen start met bouw van honderden kilometers lang hek aan grens met Wit-Rusland

Litouwen is begonnen met de bouw van een 508 kilometer lange afsluiting aan de grens met Wit-Rusland. Op die manier wil Vilnius voorkomen dat migranten via de grotendeels onbeveiligde grens illegaal de Europese Unie binnenkomen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.