AFP
Volledig scherm
© AFP

Liplezer onthult wat er gezegd werd tijdens begrafenis president George H.W. Bush

BuitenlandTijdens de staatsbegrafenis van de Amerikaanse president George H.W. Bush gisteren waren alle nog levende presidentskoppels aanwezig. Beelden van hen terwijl ze elkaar begroetten en met elkaar praatten, gingen de wereld rond. Het Amerikaanse magazine Inside Edition liet er een liplezer en een expert in lichaamstaal op los om te weten te komen wat er allemaal gezegd en gedaan werd.

6 reacties

 • Jean West

  3 jaar geleden
  johan fransaert Zij moeten Trump met respect bejegenen want hij is op dit ogenblik de president van USA.
 • Marion Lou

  3 jaar geleden
  je moet geen liplezen zijn om de reactie van Hillary te zien. Haar gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen. was het een hond, ik was gebeten.
 • Emile De Smedt

  3 jaar geleden
  Wat nog?Als beelden goed bekeken was er gemoedelijke stemming voor een begrafenis.Trump moet kwalijk genomen omdat hij gewoon in begrafenis stemming bleef.Met respekt.Maar dat mag dan weer niet.
 • mike dierickx

  3 jaar geleden
  Ik ben geen expert in lichaams taal, maar op de 5de foto kan je duidelijk aflezen dat Trump niet echt geïnteresseerd is in het hele gedoe en dat hij er enkel is omdat zijn functie het vereist.
 • johan fransaert

  3 jaar geleden
  het zegt veel over het karakter of het gebrek eraan van de heer Trump om een politieke tegenstander niet met respect te bejegenen en gewoon te negeren.