Links Tara en Joe Petito, de ouders van Gabby. Rechts een beeld van de YouTubester met haar nog altijd vermiste verloofde Brian Laundrie.
Volledig scherm
Links Tara en Joe Petito, de ouders van Gabby. Rechts een beeld van de YouTubester met haar nog altijd vermiste verloofde Brian Laundrie. © AFP

Lijkschouwer geeft lichaam Gabby Petito vrij: familie in Wyoming om stoffelijk overschot op te eisen

De lijkschouwer die de autopsie gedaan heeft op het lichaam van de vermoorde YouTubester Gabby Petito (22), heeft haar lichaam vrijgegeven. Het is overgebracht naar een lokaal mortuarium in de Amerikaanse staat Wyoming en zal gecremeerd worden. Haar vader zal haar as daarna meenemen naar Long Island, New York, waar de ouders van de jonge vrouw wonen.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Amerikaan bouwt een levensgrote 'Star Wars' X-wing fighter: "Nu ga ik er Oekraïne mee steunen”

  Amerikaan bouwt een levensgro­te 'Star Wars' X-wing fighter: "Nu ga ik er Oekraïne mee steunen”

  De Amerikaanse man Akaki Lekiachvili heeft de voorbij zes jaar gewerkt aan een replica van het beroemde ‘Star Wars’-ruimteschip X-wing. Na heel wat knutselen en lassen is hij geslaagd in zijn missie. De volgende missie is om met het ruimteschip Oekraïne te steunen. Hij zamelt geld in door de X-wing ten toon te stellen en verkoopt zijn levenswerk misschien binnenkort voor het goede doel: “Ik wil het boze rijk bestrijden”.