Dokter Valerie Rao (rechts) tijdens haar getuigenis over de dood van Cherish Perrywinkle (links).
Volledig scherm
Dokter Valerie Rao (rechts) tijdens haar getuigenis over de dood van Cherish Perrywinkle (links). © Facebook/AP

Lijkschouwer barst in tranen uit als ze getuigt over hoe Cherish (8) werd vermoord: “Haar lichaam was compleet vervormd”

BuitenlandZe heeft flink wat ervaring als wetsdokter, maar Valerie Rao barstte toch in tranen uit toen ze op het proces tegen Donald James Smith (61) in het Amerikaanse Jacksonville moest beschrijven hoe de verkrachte en vermoorde Cherish Perrywinkle (8) aan haar einde was gekomen.

  1. "Ik wilde hem zo graag geloven": Cherish (8) wordt onder oog van moeder meegelokt, daarna wordt ze verkracht en vermoord
    Moord

    "Ik wilde hem zo graag geloven": Cherish (8) wordt onder oog van moeder meegelokt, daarna wordt ze verkracht en vermoord

    "Ik dacht dat hij een barmhartige samaritaan was met een genereus hart." Rayne Perrywinkle kan zichzelf wel voor het hoofd slaan omdat ze haar dochter vijf jaar geleden liet meegaan met een onbekende man. De dag nadien werd het lichaam van Cherish (8) teruggevonden in een beek achter een kerk, ze bleek verkracht en vermoord. Nu vindt in Jacksonville het proces tegen de dader plaats, Donald Smith (61) riskeert levenslang. In het onderstaande filmpje ziet u de volledige getuigenis van de moeder.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement