Hilaree Nelson
Volledig scherm
Hilaree Nelson © RV

Lichaam van vermiste Amerikaanse alpiniste (49) aangetroffen in Nepal

Het lichaam van de Amerikaanse alpiniste Hilaree Nelson is woensdag teruggevonden in de Himalaya in Nepal. Nelson was maandag als vermist opgegeven nadat ze de berg Manaslu had beklommen. Dat bevestigt de expeditieorganisator.

 1. Milieu-activisten gooien verf op ingang van prestigieus Milaans operagebouw La Scala

  Milieu-activisten gooien verf op ingang van prestigi­eus Milaans operage­bouw La Scala

  Milieu-activisten hebben vandaag verf gespoten aan de ingang van La Scala, het prestigieuze operagebouw in Milaan. Het is de laatste aflevering in een intussen al lange reeks van acties om bij publiek en politiek bewustzijn te creëren rond de klimaatverandering. Later op de dag daagden er nog meer demonstranten op aan het operagebouw, onder meer om te protesteren tegen de oorlog in Oekraïne en het feit dat net een Russisch operastuk feestelijk het nieuwe operaseizoen opent.
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.