De 38-jarige Laura Winham.
Volledig scherm
De 38-jarige Laura Winham. © Hudgell Solicitors

Lichaam van Britse Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummificeerde toestand”: “Achtergelaten om te sterven”

Een Britse vrouw wiens lichaam in 2021 in een “gemummificeerde toestand” werd teruggevonden, zou “volledig in de steek zijn gelaten” door de gezondheidsautoriteiten. Dat beweert haar familie. De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie en zou in november 2017 overleden zijn. Haar lichaam werd echter pas in mei 2021 gevonden. “Ze is gewoon achtergelaten om te sterven”, zegt Laura’s zus.

  1. 2 op de 5 Thalys-treinen rijden niet, 10 ton afval in de straten en gewelddadige betogingen: is een citytrip in Parijs een goed idee? Twee Vlamingen getuigen
    PREMIUM

    2 op de 5 Tha­lys-trei­nen rijden niet, 10 ton afval in de straten en gewelddadi­ge betogingen: is een citytrip in Parijs een goed idee? Twee Vlamingen getuigen

    Ondanks de haast apocalyptische beelden, trekken nog steeds Thalys-treinen vol toeristen naar Parijs. Maar is dat een goed idee als de Lichtstad letterlijk in brand staat? Kan je het Louvre bezoeken, gezellig koffie drinken in Montmartre en geraak je overal met de metro? We vroegen het aan twee Vlamingen voor wie Parijs een tweede thuis is.