Deze migranten konden vandaag wél gered worden door de Libische kustwacht. Voor een andere vluchtelingenboot in nood waren niet genoeg middelen voorhanden.
Volledig scherm
Deze migranten konden vandaag wél gered worden door de Libische kustwacht. Voor een andere vluchtelingenboot in nood waren niet genoeg middelen voorhanden. © AFP

Libische kustwacht kan stuurloze vluchtelingenboot niet redden "bij gebrek aan middelen"

De Libische kustwacht heeft vandaag bijna 170 migranten gered voor de kust van Tripoli. Een tweede stuurloze boot met vluchtelingen moesten de reddingsdiensten "bij gebrek aan middelen" echter achterlaten, zo meldde de kustwacht.

 1. Biden zet Trumps Cola light-knop weer op bureau in Oval Office

  Biden zet Trumps Cola light-knop weer op bureau in Oval Office

  Hij was even verdwenen, maar nu is hij terug: de belknop waarmee Donald Trump volgens een Amerikaanse reporter vanuit het Oval Office bij zijn butler een Coca Cola light bestelde. Op de Resolute Desk was de knop op de eerste dag van Bidens presidentschap niet meer te zien, maar maandag dook het houtblok met de rode knop in ingewerkt daar toch weer op. De belknop gaat al tientallen jaren mee, zoals recent ook nog onder presidenten Barack Obama en George W. Bush.
 1. Nederlandse voetbalsupporters houden de wacht tegen rellen: "We hebben overal spotters, als er iets is, gaan we er naartoe"
  Play

  Nederland­se voetbalsup­por­ters houden de wacht tegen rellen: "We hebben overal spotters, als er iets is, gaan we er naartoe"

 2. Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'
  Play

  Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'