Lexi met haar man Danny voor ze aan haar grote avontuur begon.
Volledig scherm
Lexi met haar man Danny voor ze aan haar grote avontuur begon. © Facebook

Lexi (27) woog begin vorig jaar nog 220 kilogram. Met twee simpele regels ging er 137 kilogram af en ze is nog amper te herkennen

BuitenlandAls Lexi (27) en Danny (29) Reed uit het Amerikaanse Indiana vroeger uit eten gingen, wisten ze nooit van ophouden. Bij een buffet aarzelden ze niet om tot acht keer terug te gaan voor een vol bord. Frieten, pizza, chips, snoep en frisdrank: het ging er vlot in en nog het liefste voor de tv. Tot Lexi twee jaar geleden de kaap van 220 kilogram rondde en het besef kwam dat hun overgewicht hun leven gevoelig kon inkorten en hun kinderdroom kon kelderen. Daarop namen ze een ingrijpende beslissing.

46 reacties

 • jean buyle

  4 jaar geleden
  Geen brood,aardappelen,pasta (of zeer weinig) en frisdrank.dat alleen al zal een paar ettelijke kilo s schelen
 • De'Grace Nyakio

  4 jaar geleden
  Geweldig
 • Greer Aerts

  4 jaar geleden
  Ik volg haar op instagram en ze heeft wel degelijk veloverschot. Je ziet het vooral aan haar armen aangezien ze (denk ik) nooit korte broeken draagt. En de leggings die ze draagt verbergen veel los vel vermoed ik. Ik vind het enorm knap wat ze gepresteerd heeft!
 • Adriaan De Backer

  4 jaar geleden
  Prachtige prestatie !!! Chapeau !! Toch vraag ik me af waar al het overtollige vet is gebleven , want bij zoveel gewichtsverlies gaat de huid zich niet zo maar strak herstellen. Hier moet toch chirurgie aan te pas zijn gekomen .......
 • Bart Van Gool

  4 jaar geleden
  Nu nog al dat overtollige vel kwijt raken
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.