Mary Kay Letourneau Fualaau en echtgenoot Vili Fualaau naast Barbara Walters.
Volledig scherm
Mary Kay Letourneau Fualaau en echtgenoot Vili Fualaau naast Barbara Walters. © Kos

Lerares (35) wordt zwanger van 13-jarige leerling: twintig jaar later zijn ze getrouwd

Mary Kay Letourneau zorgde voor een schandaal van jewelste door als 34-jarige lerares een relatie te starten met haar twaalfjarige leerling. Een jaar later werd ze zelfs zwanger van Vili Fualaau. Maar kijk: twintig jaar later is het koppel uit Seattle getrouwd en hebben ze samen twee kinderen. Naar aanleiding van hun tiende huwelijksverjaardag zal vrijdag een interview over hun aparte levensloop uitgezonden worden. Ook hun dochters Audrey en Georgia -allebei tieners nu- zullen van de partij zijn in het Amerikaanse nieuwsprogramma 20/20, weet ABC News. Pikant detail: uit een vorig huwelijk heeft Mary Kay nog vier kinderen. De verboden relatie leverde haar uiteindelijk een celstraf van ruim zeven jaar op.

 1. Poetin-criticus Navalny zit al een jaar vast: “Ik heb nergens spijt van”

  Poe­tin-criticus Navalny zit al een jaar vast: “Ik heb nergens spijt van”

  De Russische oppositieleider en Kremlin-criticus Aleksej Navalny zit intussen al een jaar gevangen, maar heeft nergens spijt van. "Ik heb het gedaan, ik heb er geen seconde spijt van", zegt Navalny op sociale media over zijn strijd tegen het Kremlin en zijn terugkeer naar Rusland, nadat hij in Duitsland had hersteld van een gifaanval. "Na een jaar gevangenis, zeg ik jullie wat ik naar hen (die me toen steunden) in de rechtszaal heb geroepen: wees niet bang.”
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.