Volledig scherm
© Foto ter illustratie.

Leraar (40) bekent seksueel misbruik 13-jarige leerlinge: "Er waren sterke gevoelens"

Een 40-jarige inmiddels ex-leraar van een school in de Nederlandse stad Assen staat momenteel terecht wegens het misbruik van een 13-jarige leerlinge. L.S. misbruikte het meisje tussen juni en augustus dit jaar. Hij was toen haar mentor, een leraar die buiten de lessen om persoonlijke begeleiding geeft. De man gaf les in een vmbo-school, vergelijkbaar met het beroepsonderwijs in Vlaanderen. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste vanochtend drie jaar cel, waarvan één voorwaardelijk.

10 reacties

 • didier de coster

  3 jaar geleden
  13 jaar wat pedo is da zeg
 • David Bakker

  3 jaar geleden
  "Oh ik wou dat mij dat vroeger overkomen was" Nee? Enkel als het een vrouwelijke pedo is? Jongens tellen niet mee als ze misbruikt worden?
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  De smartphone heeft daar niets mee te maken. Dat gebeurde vroeger ook. Voor dat zelfs de pc bestond. De smartphone heeft alvast het voordeel dat het sneller uit komt en gemakkelijker te bewijzen is.
 • hans spyphone

  3 jaar geleden
  gebruikte apps op de telefoon controleren is een must voor iedere ouder
 • Jonathan Wouters

  3 jaar geleden
  Die ouders vinden die berichten en bellen de politie? Kwam er bij mij niet zo goed vanaf.
 1. Trump hint naar nieuwe presidentscampagne in 2024: “Op een maand tijd van America First naar America Last”
  Play

  Trump hint naar nieuwe presidents­cam­pag­ne in 2024: “Op een maand tijd van America First naar America Last”

  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag tijdens een toespraak in Orlando gezinspeeld op een nieuwe deelname aan de presidentsverkiezingen. “Wie weet, doe ik voor de derde keer mee”, zei Trump bij het slot van de Conservatieve Politieke Actie Conferentie (CPAC), een jaarlijkse bijeenkomst van vooraanstaande conservatieven. Trumps anderhalf uur durende toespraak was zijn eerste publieke optreden sinds zijn vertrek uit het Witte Huis.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras