Khalid Batarfi.
Volledig scherm
Khalid Batarfi. © EPA

Leider Al-Qaida op Arabisch Schiereiland opgepakt

De leider van Al-Qaida op het Arabische Schiereiland (AQAS), Khalid ben Omar Batarfi, is in oktober vorig jaar in het oosten van Jemen opgepakt. Dat blijkt uit een rapport van de Verenigde Naties dat donderdag werd vrijgegeven.

1 reactie

 • wim CLAES

  2 jaar geleden
  Trump trok troepen weg, wat zorgde voor minder agressie , doch leverde recce via drones,Planes en sattelieten.transport, materiaal aan lokale overheden en drone bombardementen waar nodig. Dit valt nu weg. De USA is terug de olifant in de porselein winkel
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Russische tv-presentator wil dat Moskou een voorbeeld neemt aan Noord-Korea: “Een land dat bereid is om heel de wereld in stof te veranderen”
  94

  Russische tv-presenta­tor wil dat Moskou een voorbeeld neemt aan Noord-Ko­rea: “Een land dat bereid is om heel de wereld in stof te veranderen”

  Moet Rusland het voorbeeld van Noord-Korea volgen en de wereld regelmatig afdreigen met kernaanvallen? Volgens de Russische tv-presentator Sergej Mardan zou dat er in ieder geval voor zorgen dat Rusland terug onafhankelijk zou zijn. “Noord-Korea is voor hun onafhankelijkheid tot alles bereid, zoals de hele wereld in stof veranderen”, aldus de fervente Kremlin-aanhanger.