Lavabrokstukken zo groot als gebouw van drie verdiepingen donderen van vulkaanflank op La Palma

Een nieuwe lavastroom heeft verdere verwoestingen aangericht op het eiland La Palma. De gesmolten lava is op sommige plekken zo hoog als een gebouw van drie verdiepingen, meldt Reuters.

17 reacties

 • Marcel Desmet

  1 jaar geleden
  De opwarming van de aarde, hier letterlijk, en niet in de sprookjesboekjes die mensen zoals Annunna en Greta lezen . Steek ze allemaal op een gratis boot naar ginder om te gaan demonstreren tegen die opwarming, daar is het echt nodig om een mars te houden.
 • jan tobbak

  1 jaar geleden
  prachtig de natuur
 • Geert Theunynck

  1 jaar geleden
  De eilandengroep krijgt uitbreiding
 • André Van der Poorten

  1 jaar geleden
  Weet je nog in het begin ?Het kon allemaal geen kwaad want de vulkaan lag in een natuurgebied , ondertussen is die vulkaan dat “natuurgebied” aan het uitbreiden .
 • Katia Blancmont

  1 jaar geleden
  Ik ging er elk jaar minstens 1 keer. Nu wordt het afwachten ...
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.